Det här är min 2:a drönare. Mavic 2 Zoom inköpt 2020. Före det hade jag en Mavic Air men jag bytte mycket för att jag var ute efter zoom funktionen och lite tystare drönare med bättre prestanda.
Flygandet har gått bra med den nyare drönaren, den första kraschade jag med ett par gånger men det klarade sig med skador på propellrar bara.
Nu under hösten och vintern har det inte blivit något flygande, för kallt åt fingrarna men snart är jag igång igen. När vi åker ut med husbilen blir det alltid en flygning och filmande på den nya platsen.
Har också tänkt använda den till min släktforskning. Jag tänkte flyta och filma och fota hela min hemby i Malung för sen kunna dokumenterar byn och invånarna från förr på ett åskådligt sätt.

Westerqvarn igen 2021-05-14. Lite grönare och flera bilar denna helg.

Westerqvarn 2021-04-18

Westerqvarn 2021-04-18
Mycket trivsam och lungn ställplats. Tyvärr hade det inte torkat upp så gräsmattan kunde inte användas. En försökte och fick sen slita i timmar för att få loss sin husbil.
220 kr per natt med el. Det finns dusch, toa, pentry och tömning av gråvatten och toa. Ett litet kök med micro finns också. Restaurant i stora röda huset. Vet inte om det beror på tidig säsong men det verkar bara finnas pizza nu.
Westerqvarn ligger utanför Västerås, mellan Kolbäck och Strömsholm. Golfbana finns alldeles intill. Även ädelfiske.

En bild från 2020-07-27 och ställplatsen i Öregrund. Vi står ytterst närmas vattnet och det här är en av våra favorit platser.

Ett annat favoritställe, Westerqvarn utanför Västerås 2020-05-22